Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας είναι κομβική! Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Πάργας με δυνατότητα στάθμευσης μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου ή σε κοντινό πάρκινγκ (200 μ.) Το ιστορικό κέντρο της Πάργας με τα καφέ για την χαλάρωσή σας, τα εστιατόρια για τις απολαύσεις του ουρανίσκου, τα ταξιδιωτικά γραφεία για τις εκδρομές σας και όλα τα παραδοσιακά μαγαζάκια για ξεχωριστές αγορές είναι κυριολεκτικά κάτω από τα μπαλκόνια σας…! Η πανέμορφη παραλία του Κρυονερίου βρίσκεται στα 50μ., ο σταθμός ΚΤΕΛ στα 150μ., η πιάτσα ταξί στα 150μ., και το κεντρικό λιμάνι όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε στις βαρκούλες-ταξί με προορισμό όλες τις Παραλίες της Πάργας και τους Παξούς, στα 50μ.!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ

Από Αθήνα (427 ΧΛΜ):

Κατεύθυνση για Ρίο – Αντίρριο (209χλμ.) και μετά τη γέφυρα κατεύθυνση προς Αμφιλοχία (98χλμ.). Από Αμφιλοχία κατεύθυνση προς Βόνιτσα (38χλμ.). Από Βόνιτσα κατεύθυνση προς Πρέβεζα (20χλμ.). Από Πρέβεζα οδηγείτε στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας για 51χλμ. και στρίβετε αριστερά προς Πάργα όπου οδηγείτε για 10χλμ. Όταν φθάσετε στην είσοδο της Πάργας θα συναντήσετε μία διχάλα (μπροστά στο Γυμνάσιο/Λύκειο Πάργας), θα ακολουθήσετε τον ελαφρώς ανηφορικό δρόμο προς τα δεξιά σας και μετά από 500μ. θα δείτε στα αριστερά σας (πάνω στο δρόμο) το ξενοδοχείο μας!

Από Θεσσαλονίκη (350χλμ.):

Από Θεσσαλονίκη θα οδηγήσετε επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση αρχικά προς Βέροια/Κοζάνη και ύστερα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα (συνολικά περί τα 268χλμ.). Όταν θα πλησιάσετε τα Ιωάννινα θα δείτε (επί της Εγνατίας) πινακίδες προς Ηγουμενίτσα και θα κατευθυνθείτε προς αυτήν. Μετά από περίπου 65χλμ. Οδήγησης επί της Εγνατίας θα συναντήσετε έξοδο στα δεξιά σας με κατεύθυνση προς Καρτέρι-Βασιλικό-Πάργα. Από αυτή την έξοδο οδηγείτε 8,5χλμ. και ύστερα θα δείτε ταμπέλα με ένδειξη αριστερά προς Πάργα. Οδηγείτε επί της Εθνικής Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας για 15χλμ. και συναντάτε ένδειξη δεξιά προς Πάργα όπου οδηγείτε για 10χλμ. Όταν φθάσετε στην είσοδο της Πάργας θα συναντήσετε μία διχάλα (μπροστά στο Γυμνάσιο/Λύκειο Πάργας), θα ακολουθήσετε τον ελαφρώς ανηφορικό δρόμο προς τα δεξιά σας και μετά από 500μ. θα δείτε στα αριστερά σας (πάνω στο δρόμο) το ξενοδοχείο μας!

Από Λάρισα 270χλμ. / Από Τρίκαλα 209χλμ. / Από Πάτρα 219χλμ. / Από Ιωάννινα 101χλμ. / Από Πρέβεζα 60χλμ. / Από Ηγουμενίτσα 46χλμ.)